25 maart 2009

Inhalen

Ik loop een beetje achter op mijn werk, en ben nu aan het inhalen. Dat komt mede doordat ik zoveel zit te bloggen. Dus voorlopig wordt het hier wat minder.

Voordat ik helemaal niets te melden heb, een kleine impressie van Lente In Thüringen:

Sneeuw, hagel en storm met windvlagen met orkaan-sterkte.

9 opmerkingen:

 1. Foei!!

  Hier in Berlijn hadden wij dinsdag hetzelfde weer, hoewel tussendoor de zon scheen.
  Vandaag was het koud en grijs.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Van het weekend ga ik maar weer skien in Oberhof, als het meezit.

  Op de Inselsberg gaat het Belag van mijn skis teveel kapot.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. AQch Bob, ook hier moet ik af en toe de vingers op andere toetsen laten drukken of even buiten de deur aan touwtjes trekken om de boel in beweging te houden qua werk en komt er minder van (b)loggen. Het is niet anders, hoewel jouw verhalen erg goed zijn. En wat het weer betreft; regen en vele wind en 6,5 graad vandaag, de hele dag al. Je wordt er geschuffeld van...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. En je loopt weer flink hard, begrijp ik. Mijn halve marathon is al over 9 weken (17 mei), dus wordt het tijd dat we een PLAN maken. Door mijn blessure moest ik een pas op de plaats maken.
  We willen elk weekend een lange duurloop doen, die we iedere week met 1 km verlengen. Verder door de week nog 2 trainingen: een korte duurloop op tempo (onder de 10 km) en een training naar keuze, bv intervallen of fartlek (45 min of zo).
  Ik ga bij een loopgroep: as maandag ga ik kijken of het wat voor mij is. Lange-afstandlopers. Hopelijk kan ik aansluiten en loop ik niet ergens in de achterhoede te hijgen...
  Tijdens trainingen hoef je niet persé wekelijks die 20,5 km te lopen, als je maar conditie genoeg hebt om hem te halen. Ik ga me niet over de kop lopen, ik vrees dat ik dan erge last ga krijgen van mijn enkel...
  Succes! Hou me op de hoogte hoe het gaat!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @Gonda: Die moest ik even opzoeken, fartlek. Fahrtspiel noemen ze dat hier. Voor de niet-ingewijden: dat betekent met wisselend tempo zonder aan de belastingsgrens te gaan. Doe ik niet zo veel, maar het schijnt wel goed te zijn. Voor mij is voorlopig belangrijk om überhaupt de nodige conditie op te bouwen, over een snelle tijd maak ik me nog niet zo veel zorgen.

  Deze week doe ik twee maal 10 km. De eerste was snel (voor mijn doen: 1 uur), vanmiddag lopen we met ene paar kollega's 10-12 km in bergachtig gebied bij mijn werk. Zondag doe ik dan weer een rustige duurloop van 16 km, in ongeveer 2 uur. Op het moment voel ik wel een beetje de knieen en enkels, maar pijn doet het niet.

  Mijn halve marathon is ook op 17 mei dus!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zozo sportief mannetje en dan in dit weer !!. Ik dacht dat jij juist weinig werk had door de crisis, deeltijdWW of zo.

  Is het een goed teken als je weinig tijd hebt om te bloggen?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Rustig aan Bob.. en kijk afentoe naar buiten, de zon schijnt weer!

  Fijn weekend gewenst door een babbelkous ;)

  Tham

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Goh, dat lijkt verdomd veel op de lente in Niedersachsen.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. @Marjan: Het bedrijf heeft op het moment (veels te) weinig opdrachten, maar op mijn werk heeft dat geen direkte invloed. Ik programmeer een nieuwe machine die op tijd klaar moet zijn voor de 'EMO' (grote beurs), en voor mijn werk maakt het geen verschil of er daar 2 of 200 van besteld worden...

  @Thamara: prettig weekend!

  @Hette: Scheißfrühling! Volgende week wordt het beter; ze verwachten tegen de 20 graden!

  BeantwoordenVerwijderen