12 september 2009

Vakantietje

En nu gaan we een kleine fietsvakantie maken. Niet te wild, want mijn LAG is verkouden. Het plan: Vanuit Erfurt Gerad-Radweg tot Gebesee, dan linksaf de Unstrut-Radweg op. Door natuurpark Hainich en dan de Werratal-Radweg op, eindpunt Heiligenstadt. Ongeveer 3 of 4 dagen. Ik moet weg, zolang het weer nog meezit. Morgenavond gaat het regenen.

En er klopt iets niet met mijn blog-software. Allerlei opties zijn verdwenen.

6 opmerkingen:

 1. Heel veel plezier tijdens die vier vrij(e) inspannende dagen.....En mooi weer toegewenst natuurlijk...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prettige vakantie, Bob. Hopelijk komt de blogsoftware op dezelfde wijze terug als die verdwenen is. Ik he oko weleens van die bijzondere dingen met Blogger, maar omdt ik alleen de software gebruik op mijn eigen webruimte, kan ik zelf wat "rommelen" als ik dat wil.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het is nu dag 3. Gisteren viel nogal tegen; wind, motregen en veel bergen (in het Hainich Nationalpark). Eerste overnachting was in Bad Langensalza, tweede in Creuzbeurg. Vandaag was het beter, de Werratal-Radweg bevalt goed. Doet een beetje denken aan het Rijn-dal. Veel bergen eromheen, maar de weg zelf is redelijk vlak. We zitten nu in Eschwege, en rijden nog een stukje door, als het goed is tot Bad Sooden Allendorf.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ha Bob. Ik kwam even kijken of je weer zo'n mooie fotoserie geplaatst had.
  Nog niet dus.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @Marjan:Komt eraan. Is een hoop werk, dus kan nog even duren.

  BeantwoordenVerwijderen