27 oktober 2008

Even tussendoor

Holy shit! Toen ik zei 'als hij niet voortijdig doodgeschoten wordt' dacht ik niet dat ik zo dicht bij de waarheid zat.

9 opmerkingen:

 1. Dus een carrière in helderzienheid is voor jou weggelegd. Obama zal niet de laatste president zijn, op wie een aanslag gepleegd zal worden. Wat de reden dan ook mag zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik schrok er echt een beetje van. Na het artikel gelezen te hebben blijkt echter dat het wel menens was, maar dat de daders zo jong en amateuristisch zijn dat ze hoogstwaarschijnlijk geen schijn van kans hadden werkelijk 'succesvol' te zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik schrik daar niet van. Op de een of andere manier lijkt het me zelfs logisch. In Amerika wonen echt nog een heleboel 'anti-zwarten' en daarom heb ik ook nog steeds mijn twijfels of Obama de nieuwe president wordt. En die zullen er waarschijnlijk veel aan doen dat Obama niet de nieuwe president wordt.
  En als ie het wordt, dan hoop ik maar dat ie niet zoals Kennedy wordt neergeschoten.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Obama wordt president. Ik heb het al beweerd en aangezien nu vaststaat dat ik helderziend ben, gaat het zeker gebeuren ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je moet even de laatste Fokke en Sukke bekijken, die spreekt boekdelen. Deze knullen wilden 104 zwarte mensen doden en daarna Obama. Ik maak me dan vooral zorgen om die andere 104, want Obama weet waar ie aan begonnen is.

  Omgekeerd zijn er ook wel wat gekken te vinden die Hillary willen omleggen omdat het een vrouw is, of McCain omdat die het land verder de vernieling in helpt.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het was in dit geval geen serieuze bedreiging omdat het zulke amateurs waren. Maar het spiegelt wel de stemming weer onder delen van de bevolking. Gevaarlijk wordt het pas als de professionals er zich mee gaan bemoeien. Obama zal het behoorlijk zwaar krijgen in zijn ambtstijd om al zijn mooie plannen door te zetten zonder de halve Amerikaanse bevolking gevoelig voor de schenen te schoppen.

  Tweede voorspelling: Obama zal in zijn tijd als president zichtbaar snel ouder worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het is een opgeblazen verhaal. Er lopen heel veel mensen rond met kwade plannen (en die moeten natuurlijk worden opgepakt en behandeld), maar neem ze vooral niet al te serieus. Nu.nl bedrijft hier echt slechte, sensatiebeluste journalistiek: 'Moordcomplot ontmastkerd', ja tuurlijk. Ik kan de Fokke en Sukke waar Xiwel naar verwijst helemaal onderschrijven!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Jein (ja und nein).
  De titel is opgeblazen, het verhaal niet. Een complot is te veel gezegd. Het artikel zelf is wel degelijk inhoudelijk correct, als je het doorleest. Daar staat in dat het een 18- en 20-jarige neonazi is, die wapens aan het verzamelen waren etc.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Maar er zitten nog heel wat stappen tussen wapens verzamelen en een aanslag op Obama plegen.

  (jammer trouwens dat ik hier geen bericht ontvang als iemand na mij reageert... nu duurt het vaak dagen voordat ik merk dat er nieuwe reacties zijn)

  BeantwoordenVerwijderen