23 februari 2008

Piano filmpje

Tegenwoordig heb ik DSL, dat is op dit moment de enige mogelijkheid een snelle Internetverbinding te realiseren (3456 kbit/s, voorlopig genoeg). Om dat te vieren hier een komische uitvoering van de Prelude in Cis-mineur van Rachmaninov. Dit is het vorige stuk dat ik op pianoles behandeld heb. Ik speel de snelle gedeeltes niet zo snel als in de video natuurlijk, maar het klinkt toch wel aardig al zeg ik het zelf.

6 opmerkingen:

 1. Hey Bob,
  Misschien een late reactie, want ik heb je post al eerder gelezen. Ik hou wel van filmpjes op blogs, aangezien ze soms een persoon heel lang bezighouden of goed raken. Een filmpje tonen waarin jij geïnteresseerd bent zegt veel over jezelf. Ik heb dit filmpje ook al eerder gezien, en ik vind hem zeer interessant, leuk geïmproviseerd :D

  Ik heb trouwens ook vaak filmpjes op me blog, en aangezien je nu DSL hebt kan je lekker kijken!

  Groeten,
  Murtada

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Murtada,

  Ik weet niet of ik helemaal volg. Ik dacht dat het filmpje wel grappig was maar jij zegt dat het filmpje ook iets over Bob zegt. Volgens mij kan ik mij herinneren dat Bob voor de laatste keer grappig was op 12 december 1973.

  Rob

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je geheugen laat je in de steek Rob, wij kennen ons sinds de hts en daar ben ik 1985 mee begonnen. Trek het je niet aan, ook jij wordt ouder...

  Hoe staat het eigenlijk met Hannover?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je hebt gelijk ik vergis nij. Dat was ik toen die grappig was. Het is makkelijk om in de war de raken als je zo vaak grappig bent als ik.
  Wt nu wel met de vraag wanneer jij nu ook weer eens grappig bent geweest....?
  Ik zit op het moment in Hannover en ik sta ieder dag o 5:40 op. Ik kom weer terug bij mijn 'hotel' om ongeveer 8 uur 's avonds en moet dan nog eten. Ik ben ingeplanned om iedere dag dat ik hier ben te werken (ja dus ook de weekenden). Van mensen opzoeken zal dus niet veel komen tenzij ik nog iets kan veranderen aan het einde van mijn termijn hier.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Aha, zijn het dus nog steeds zulke slavendrijvers, waar je werkt. Wij hebben ook kennissen in de buurt van Hannover. Misschien kunnen we iets regelen. Ik bel je.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoe wil je mij bellen?
  Ik heb geen telefoon hier.
  Ik zit wel op Skype.

  BeantwoordenVerwijderen