10 oktober 2009

OK, daar gaat ie weer

Hier is de leukste videoclip die ik in tijden heb gezien.9 opmerkingen:

 1. Geweldig Bob, dit is kunst op de hometrainer. Goed voor de lachspieren.

  Zo ver ben ik nog niet hoor ;)) Is er ook zo iets voor op de fiets?


  Tham

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk, en vooral ook knap van die kerels...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jammer dat ik 'm niet kan zien.
  Grtjs, pb

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ach pb, zit je nog op je ouwe laptop? Het is de videoclip "Here it goes again" van de band "OK Stop". Als je een mop uitlegt is hij natuurlijk niet meer leuk, maar de vier bandleden maken op een geniale manier gebruik van 6 lopende-band hometrainers voor hun choreografie. Ze hebben van die typische Engelse kleding aan, smalle broeken en burgerlijke overhemden waardoor ze er een beetje punkig uitzien, de ene is een dunne slungel, de ander is een beetje te dik, en dan ze bewegen zich onverwacht heel elegant heen en weer over de hometrainers met allerlei trucjes.

  Vooruit, achetruit, heen en weer, draaien staande op twee hometrainers tegelijk, met schaatsbewegingen van de ene op de andere, enz.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @Bob, dank voor de beeldende beschrijving want het lukt me zelfs niet om via een omweg deze clip te bekijken. Andere clips lukken wel... hmmm...
  Het is nog erger dan je denkt: L. Top heeft helaas maanden geleden de geest gegeven. (En nee, dit is géén bedekte boodschap voor wie dan ook!) Ik werk dus achter de pc. Het probleem ligt bij mij (jaja!): ik zal me moeten verdiepen in alles wat onder "Start" verborgen zit. Niet dat ik er zin in heb...
  Grtjs, pb

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je moet waarschijnlijk de een of andere "plug-in" installeren.

  Misschien kun je het hier zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Erg leuk en hoe creatief! Hier word ik vrolijk van, dank je wel voor de moeite.
  Ik had vandaag een ingewikkeld gesprek met iemand die qua uiterlijk én doen&laten veel van Mr. Bean weg had. Dit is een mooie afsluiting van een intensieve dag.

  BeantwoordenVerwijderen