1 april 2009

Een bijzondere dag

Gisteren werd de radiozender 'Landeswelle' Thüringen voor 51% gekocht door het bedrijf rond de ex-popgroep Abba. De zender heet vanaf vandaag 'Radio Abba' en speelt voor een groot deel alleen nog maar muziek van Abba.

Vanmorgen waren op de snelweg A71 opnames voor de nieuwe film van James Bond met Daniel Craig. Er werd een stunt opgenomen waarbij Daniel Craig van een 200 meter hoge snelwegbrug afspringt.

Mijn vriendin had vanmorgen een lekke band aan de geparkeerde auto.

Vandaag precies 52 jaar geleden werden op het BBC-journaal beelden getoond van de eerste spaghetti-oogst in Zwitserland.

En ik ga een fietstocht maken om de wereld.


April, april. [kikker in je bil, voor diegenen die het nog niet begrepen hadden]

13 opmerkingen:

 1. Hopelijk heb je goed weer. Vooral bij Vuurland kan dat nog wel eens tegenvallen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dus vandaag ben je weer gewoon de Bob die zijn werk saai vindt maar niets beters weet....

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hij weet wel maar hij kan niet want kind en vriendin en onzekere omstandigheden en,... o.k. hij kan wel maar hij wil nog niet genoeg.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. IK vind de wind vanuit Duitsland nog steeds aan de frisse kant hoor...met de wind mee fietsen gaat nog wel maar er tegen in?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vond het al helemaal niet iets voor jo om zo iets spannends te doen. Ik ben er echter wel in getrapt omdat ik het ook helemaal niets voor jou vind om met een goede grap te komen.
  Ik moet dus wel toegeven dat het goeie was.
  Ik ben wel erg teleurgesteld omdat het zo geweldig zou zijn om het echt doen! Maar vriendin en kind....

  Rob A

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zeg Bob , nu kun je hier meteen mooi een babbelhoekje van maken.. haha.. het is toch onzin.. ;))
  Ja idd niets voor jou.. maar goed, ik moet toch laten weten dat ik je dagelijks lees ?!

  Thamara

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Saai is zo'n dag in ieder geval niet. Maar wat heeft Duitsland met 1 april? Ze hebben toch geen watergeuzen en ook geen Alva,die zijn bril verloor.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. De duitsers hebben ook in het algemeen geen gevoel voor humor en als ze al lachen weet ik meestal niet waaron.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. @Vedat: Volgende wiki worden Aprilgrappen in de meeste Europese landen gemaakt. De oorsprong is niet zeker, de verovering van Brielle op de Hertog van Alva is slechts een van meerdere verklaringen. Schijnbaar was 1 april in de oudheid al als ongeluksdag bekend.

  @Anoniem: Er zijn hele leuke Duitsers. Enkele van mijn favoriete Duits komieken: Johan König (alleen al om zijn gezichtsuitdrukking moet ik lachen), Rüdiger Hoffmann, Olaf Schubert, Ingo Appelt. ER is veel truttige Duitse humor en ook humor die teveel 'bedacht' is, maar de goede is vaak bijtend sarcastisch of gewoon onnozel leuk. Een nieuwe ster aan het Duitse humor-firnament is Cindy aus Marzan. Die is echt leuk. Een dikke jonge vrouw met teveel make-up uit de achterbuurt van Berlijn (Marzan), die zichelf en de rest van de wereld op de hak neemt. Google/youtube zelf maar.

  @Thamara: Voor de rest ben ik natuurlijk doodserieus Behalve wanneer ik het niet ben, natuurlijk,

  BeantwoordenVerwijderen
 10. @Bob - Ik word er echt geschuffeld van, wederom zie ik mijn reacties niet terug.....wat is dat toch, zit de Stazi nog steeds mee te kijken soms?

  BeantwoordenVerwijderen
 11. @Leo: Een reaktie van jou hierboven staat zelfs mijn naam bij. Ik neem tenminste aan dat ie van jou, is; jouw URL staat erbij. Die raktie over de tegenwind uit Duitsland.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. @Bob - Maar ik vul jouw naam toch niet in? Nou ja, de tekst staat er wel......stom!

  BeantwoordenVerwijderen