14 december 2009

Griep

Ik heb griep en ik ben heel zielig. Dit is de derde dag. Ik blijf vandaag thuis. Gisteren had ik wel 37,9 graden koorts! En mijn ogen doen pijn als ik opzij kijk. Ik zweet als een otter 's nachts, dat is echt niet normaal meer. Verder gaat het wel goed. Ik kan nog tv kijken en achter de pc zitten. Ik ga nog een beetje piano oefenen. Als het meezit en ik ben tevreden, dan zadel ik jullie van de week met een stukje pianomuziek op.

Tot dan.

16 opmerkingen:

 1. Oh jee, beterschap Bob !
  37.9 stelt toch niet zoveel voor eigenlijk?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Als ik griep heb, dan gaat alles gewoon door, kinderen, huishouden, alles. En met mij nog een half miljard vrouwen.

  Die foto's van laatst hadden me nog niet 100% overtuigd, maar dit blogje levert het ultieme waterdichte bewijs: Yes, Bob is a Real Male!  Ehhh...beterschap en kruip maar lekker onder de wol

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Beterschap Bob, een echte vent gaat nu onder de wol ;))lol
  Zodra we gepingel horen weten we dus dat je weer beter bent..  Tham

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nee, het stelt gelukkig niet zoveel voor. Maar de dokter zegt altijd dat het heel belangrijk is dat je het "auskuriert".
  Mijn vriendin heeft al sinds een week bronchitis en beschuldigt mij er nu van dat ik probeer om zieker te zijn dan zij. Maar dat red ik niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lieve schat, je zit gewoon in de perimenopause!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Alles onder de 38,5 noem ik verhoging en daarboven pas koorts. Koorts om je druk over te maken ligt bij 40. En als dat meer dan 3 dagen is, dan mag je je heel druk maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @Allen:

  Ist klar ja. Het was enigszins inronisch bedoeld. Het is zo een lekker licht griepje. Genoeg om thuis te blijven, te weinig om je echt slecht te voelen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. @Assyma: "Bij mij gaat alles gewoon door ..."

  En als je de keuze zou hebben?

  BeantwoordenVerwijderen
 9. @bob

  wil je de waarheid?
  Oké, ik ga ervan uit dat je die wilt.
  Dan bleef ik in bed liggen en kwam er het eerste half jaar niet meer uit. Ik heb een chronische slaaptekort opgelopen en zou elk pijntje en elk verkoudheid aan willen grijpen.

  maar als het alternatief een zonnige vakantie zou zijn, dan...:-)))


  wat ben je nog laat online trouwens, ach ja, voordeel van het lichte griepje.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Als ik de keus had dan bleef ik gezond en wel tot 12 uur of later in bed liggen, elke dag. Dan zou ik mezelf pas echt gaan haten.

  Ben je alweer aan het werk Bob?

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Van lang in je bed blijven liggen wordt je futloos Marjan, tenmiste ik wel. Hoe vroeger ik op sta hoe beter de dag draait, hoe lekkerder ik in mijn vel zit. Ook bij je ziek voelen, zodra ik eraan toe ga geven en mijn bed in kruip , zou ik me alleennog maar lamlendiger voelen. En als moeder kan ik ook nooit ziek zijn natuurlijk.
  Mijn advies voor grieperig mensen is dan ook; kom uit bed, doe rustig aan, geen moeten dingen doen en kijk in de spiegel, mak je mooi, kleed je goed en zeker weten dat je je dan al stukken beter voelt, gezichtbedrog maar het helpt mooi wel. Amen ;)
  Tham

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Volgens mij heb je gelijk, Tham. Van de hele dag in bed liggen wordt je niet sneller gezond. Maar het is wel lekker, soms.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Vandaag ben ik weer aan het werk. Eigenlijk ben ik nog niet perfect gezond, maar jullie hebben me zo zitten stressen met jullie supervrouwen-gezeik dat ik weer aan het werk ben gegaan. Dus als ik volgende week in elkaar klap, dan weet ik wie de schuldige is. Bovendien had ik ook een afspraak met de garage hier. Ik heb nog wel een stem die een octaaf lager is dan normaal en die klinkt naar 30 jaar whiskey en sigaretten. Erg sexy, al zeg ik het zelf.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Heer Bob,
  Geen paniek. Ook niet als het iets Mexicaans is. Wij mensen zijn een taai ras.
  Speel maar gerust enkele dagen het zielige slachtoffer, daar hebt u recht op.
  Maar ik wil ook niet teveel grapjes maken en wens u een spoedig herstel toe.
  En veel uitziekgenot.
  Met vriendelijke groeten,
  De Drs.

  BeantwoordenVerwijderen