1 november 2011

Meer lezen

Het is me eindelijk gelukt de "jump break" te laten werken. Dat wil zeggen dat je van een bericht alleen de eerste alinea ziet, en dat er dan een link "meer lezen" komt waar je op drukt om de rest te lezen. Zoals hier:

Op de een of andere manier werkte dat niet met het oude "sjabloon". Nu is er een knopje bijgekomen in de ontwerppagina ("widget-sjablonen terugzetten op standaard") waarbij je de instelling zo verandert dat het wel werkt. Hoera! Nu kan de bezoeker die niet zo vaak langs komt veel overzichtelijker zien wat de laatste paar berichten zijn. Ik ga meteen in de laatste paar berichten jump breaks invoegen.

Het bevalt me niet dat de link "meer lezen" en de link "reakties" zo dicht onder elkaar staan. Dat ziet er een beetje klungelig uit, maar ik kan het niet veranderen.

Vinden jullie dit ook een verbetering?

7 opmerkingen:

 1. Ja nee, als je hier naartoe komt via twitter dan zie je de link dus helemaal niet. Dan SVP helemaal bovenin op "Hollander in Duitsland" klikken, dan kom je op de homepage.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, ik ga zelf ook eens op zoek naar die mogelijkheid in WP. Het helpt ook om de boel leesbaarder te maken en zeker om mensen te laten beslissen of ze een lap tekst al dan niet tot zich willen nemen...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het wel praktisch zo. Dat "meer lezen" en "reacties" relatief dicht onder elkaar staan stoort me niet. Een blog bij een dienst als blogspot of blogger is natuurlijk altijd een compromis, vergeleken bij het zelf opzetten en onderhouden. Enerzijds heb je er veel minder werk aan, aan de andere kant zijn er natuurlijk ook veel minder mogelijkheden het helemaal aan je eigen smaak en wensen aan te passen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja buuurtaal, zo is het. Ik heb teveel hobby's/ ik kan me niet genoeg op een hobby concentreren/ ik heb geen zin om een eigen website op te zetten.

  Dus wel een verbetering.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat is inderdaad een afweging die iedereen zelf moet maken. In mijn geval heb ik er de voorkeur aan gegeven alles zelf te doen. Maar ik had dan ook al veel (werk-)ervaring met webdesign en webservers, etc. Het is trouwens wel zo dat als het "huisje" eenmaal staat het met het onderhoud wel meevalt :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik kom via de feeds en dan zie ik niets anders dan de titel van elk logje. Het is dus zaak, intrigerende titels te verzinnen.;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Voor titels heb ik wel een goed gevoel, beeld ik mij in.

  BeantwoordenVerwijderen