5 mei 2012

Wenn du mich küsst

Und wenn du mich küsst, dann ist die Welt ein bisschen weniger Scheiße!

Ik kan er niets aan doen, maar ieder keer als ik deze regel hoor dan raakt dat bij mij een gevoelige snaar. Luister zelf ook eens naar dit liedje van Kraftklub. Het bruist van de energie en levenslust zonder in infantiel optimisme te vervallen. Muzikaal is het geen kunst met een grote K, maar dat was nog nooit een criterium voor een goed lied.

13 opmerkingen:

 1. Waarom reageert hier niemand.
  Ik snap dit wel Bob,ik heb dat zelf ook geregeld bij een tekst of ook wel de muziek/klank die het doet.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ach, is wel lekker rustig zo. Als er niemand reageert, dan is iedereen het er mee eens.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. eh,stemt toe bedoel ik natuurlijk pff

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Umzumutbarkeiten wie die neuen Folgen Scrubs ?!? Scrubs met Zach Braff?, hier ben ik het dus volstrekt niet mee eens.

  ..ist die Welt ein bisschen weniger scheisse.. nee dat is veel beter gedaan:
  ..de wereld is niet mooi, maar jij kan haar een beetje mooier kleuren..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. "Diese Video ist in deinem Land nicht verfügbar. Das tut uns Leid."

   Verwijderen
  2. Herman van Veen vind ik soms een beetje zijig. Een zeer getalenteerde en capabele man, maar hij treft niet altijd mijn smaak. Hij is overigens zeer populair in Duitsland, sehr beliebt. Qua kunnen staat hij inderdaad een eind boven Kraftklub, maar Kraftklub is jong, nieuw en een beetje wild.

   Verwijderen
 5. Waarom zouden video's ook beschikbaar zijn? Dat is in China toch ook niet het geval?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die video's doen het niet in ons land.....Jammer maar helaas. Restricties van de aanbieder of zo? Hoe dan ook, sommige nummers kunnen je raken in de ziel, bepaalde artiesten hebben dat vermogen ook. Daarbij nemen die nummers je soms ook mee terug naar plekken waaraan je al dan niet mooie herinneringen hebt. Van kippenvel tot vochtige ogen..het is allemaal mogelijk....

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind dit ook een prachtig nummer. Wij hebben hier meestal einslive aanstaan tijdens het werk en deze nodigt uit tot hard meezingen. :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo Armande,

   Lekker nummer he? Ik zie dat je een webwinkel in kralen hebt. Mevrouw HiD (dat is dus mijn vriendin) knutselt ook graag zelf oorbellen en andere sieradenin elkaar. Ik zal haar een link sturen.

   Verwijderen
 8. Een late reactie maar dit is een leuk nummer. Gezien bij een duitse zender, waarschijnlijk de ARD, in een lunch programma. Veel oudjes op de achtergrond en de heren maar lekker rocken. Echt super. Blijft lekker hangen.

  Zelf vind ik dit een geweldig nummer: een oldie maar blijft ook hangen. Sportfreunde Stiller - Ein Kompliment daar komt de zin: "Ich wollte dir nur mal eben sagen, dass du das Größte für mich bist, und sichergehen, ob du denn dasselbe für mich fühlst, für mich fühlst" Youtube: http://www.youtube.com/watch?v=VfD7Dc-qhuc In 2011 werd dit veel gedraaid bij Bayern3 in de live-versie.

  Groeten Ronald.

  BeantwoordenVerwijderen