4 februari 2011

Update

Vandaag geen literaire of filosofische aspiraties, maar een persoonlijke update.

Na 4 jaar zonder verkoudheid door het leven gegaan te zijn dankzij de koude douche, heb ik het deze week toch te pakken gekregen. Maandag begon het met een verstopte neus en snotteren, gisteren kwam er hoesten bij, vandaag ebt het langzaam weg. Ik ben niet de enige, de halve afdeling ligt ziek thuis. Verkoudheid en griep slaan hier een grote bres in onze rijen.

Morgen moet het over zijn, want dan ga ik op wintersport. De sneeuwhoogtes op mijn bestemming kun je hiernaast sinds een paar dagen zien. Ik ga weer met mijn snowblades (korte skietjes) en snowboard de pistes onveilig maken. Ik draag daarbij een helm, dus ik ben alleen een gevaar voor mijn omgeving en niet voor mezelf!

Het weerbericht zegt dat het betrekkelijk warm gaat worden, het wordt waarschijnlijk mooi zonnig weer. Dat betekent goed zicht en lekker op de terrasjes zitten, maar ook niet zo mooie sneeuw. Man kann nun mal nicht alles haben gell.

Of ik me deze keer ertoe kan bewegen een keertje langlaufen te proberen? We will see. Stay tuned, dan zul je er alles over horen.

Groeten uit de Zone

6 opmerkingen:

 1. Onveilig maken ja. Thüringers rijden immers altijd tegen iemand op tijdens het skieën? Toch een prettige vakantie gewenst.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prettige vakantie ja.

  Je moet dat lnaglaufen toch eens proberen. Ik heb dat ook 1 keer geprobeeerd met je weet wel wie maar toen was ik nog in goede conditie.
  Ben wel weer aan mijn conditie aan werken.

  Groeten,

  Rob A

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Met al dat ellendige weer in jouw omgeving is het ook wachten op ellende natuurlijk. Daarbij, dat fietsen steeds, tocht, kou, ontberingen... Heel veel sterkte Bon en beterschap!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het is straaalend weer, dat kun je hiernaast zien. Iedere dag schijnt de zon, de lucht is blauw en wolkenloos. We zitten op 1800 meter zonder jas op het terras met zonnebril.

  Met als gevolg dat de sneeuw niet zo goed is, maar je, je kunt niet alles hebben. Morgen ga ik op een andere helling skien, die meer in de schaduw ligt. Ze zeggen dat de sneeuw daar veel beter is.

  Vandaag is mijn moeder jarig. Ik heb haar een mooi kadootje gestuurd en net heb ik met haar gebeld. Alles is goed.

  Ik heb een kleine elektrische piano geleend van mijn leraar zodat ik in de vakantie kan oefenen, en dat doe ik dan ook heel vlijtig. Vandaag em gisteren heb ik Take Five weer ingestudeerd, loopt aardig.

  Groeten uit het internet-cafe in Seefeld.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Doe je wel voorzichtig Bob?
  Blijf er nog maar een poosje daar geniet je meer dan hier.
  Speel de sterren van de hemel op die piano.. zodat wij je vannacht kunnen horen;)
  Of ben je al weer op de terug weg??Nee toch?

  Zwaai zwaai
  Tham

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben nog de hele vakantie verkouden geweest. Overdag bij het skien in de buitenlucht en in de zon merk je het niet zo, maar 's avonds zakte ik in elkaar. Geen uitgebreide apres-ski dus voor mij.

  BeantwoordenVerwijderen