3 november 2008

Lijstje met onderwerpen

Aan de rechterkant van deze pagina (een stukje naar beneden) vind je nu een lijstje met bijdragen uit deze blog gerangschikt naar onderwerp. Voor mensen die er later bij zijn gekomen en het misschien leuk vinden rond te neuzen in het archief.

3 opmerkingen:

 1. Een goed idee. Zelf doe ik dat al een hele tijd met zogenaamde categoriën. Bij Webminlog kan je ook meerdere categoriën aan 1 bericht koppelen. Vaak is dat bij mij van toepassing.

  Toch heb ik de indruk dat maar weinig mensen op zo'n categorie of onderwerp klikken. Erger nog, de meeste bezoekers reageren alleen op het allerlaatste logje.

  Mijn categoriën zijn inmiddels zo vol dat ik nodig moet onderverdelen. Ik heb daar een idee over, maar heb nog niet de tijdgenomen om dat uit te voeren. En daarbij vraag ik me af: 'Gaan bezoekers er wel gebruik van maken?'

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb geen idee of bezoekers er bij mij gebruik van maken, maar heel af en toe kom ik wel eens een reactie op een oud logje tegen.
  En daarbij vind ik het zelf erg leuk om nog eens per categorie na te lezen hoe mijn 'leven' toen was.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik weet in ieder geval van mezelf dat ik op andere blogs graag per onderwerp nalees. Liever dan de hele geschiedenis door te bladeren. Er zijn maar enkele blogs zo goed dat ik echt alles achteraf wil lezen. (Dilbert was er zo een)

  BeantwoordenVerwijderen