tag:blogger.com,1999:blog-91341142949965544.post2871882539832242231..comments2024-03-22T08:48:23.366+01:00Comments on Hollander in Duitsland: Het nieuws van vandaagBobhttp://www.blogger.com/profile/02040537651843418484noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-91341142949965544.post-17249926460907244622011-06-17T10:27:21.788+02:002011-06-17T10:27:21.788+02:00@Bob - Toen ik voor het eerst van mijn leven eens ...@Bob - Toen ik voor het eerst van mijn leven eens wat dieper Duitsland in reed, anno 1968, reden daar nog stoomtreinen, had men daar kolenmijnen en chemische industrie. Mensen woonden er omheen en leefden in een omgeving die behoorlijk vervuild was. Toch werd de oma van mijn vrouw daar 93 jaar oud in goede gezondheid. Intussen is het Ruhrgebied bijna een voorbeeld van een groene en duurzame Leohttp://www.altijdeenmening.web-log.nlnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-91341142949965544.post-91243909822082355892011-06-17T09:50:11.795+02:002011-06-17T09:50:11.795+02:00@Leo: De bacterien zitten in het vlees maar dat he...@Leo: De bacterien zitten in het vlees maar dat heeft niet te maken met de agrarische (= landbouw) sector. Misschien was dat een tikfoutje, maar ik zeg het toch even. De bacterien zitten direkt in het vlees of in de darmen, en door het bijvoeren van antibiotika ontstaat het risico van resistente bacterien.<br /><br />Het leidt geen twijfel dat de mensen het milieu vervuilen. Wat minder bekend is,Bobhttps://www.blogger.com/profile/02040537651843418484noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-91341142949965544.post-80197275247241537972011-06-17T08:23:34.760+02:002011-06-17T08:23:34.760+02:00Het probleem van datvlees is telkens hetzelfde. Ni...Het probleem van datvlees is telkens hetzelfde. Niet voldoende verhitten, waardoor mensen of kinderen half rauwe vleeswaren naar binnen werken. Hoeveel mensen lopen er niet een voedselvergiftiging op door dat ge-bbq van tegenwoordig? Beter een beetje taai maar doorgebakken dan lekker mals en rauw. Die bacterien zitten al in het levende vlees, laat staan in het dode. Daarbij koopt de Lidl denk ik Leohttp://www.altijdeenmening.web-log.nlnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-91341142949965544.post-19451894546166700752011-06-16T13:20:28.313+02:002011-06-16T13:20:28.313+02:00Een kind van anderhalf dat Lidl tartaartjes moet e...Een kind van anderhalf dat Lidl tartaartjes moet eten? Arme kleine. <br />Sterke bacterie trouwens, dat hij ook een temperatuur van -20 overleeft.emigranthttp://emigrant.web-log.nlnoreply@blogger.com